2013. szeptember 20., péntek

Hold - Pólusváltás


Pólusváltás a Holdon

Hál' Istennek most már nekünk semmi mást nem kell tennünk, csak azt, hogy felnézzünk az égre! Mert a Hold pólusváltása, pontosabban pólusingadozása jól látható szabad szemmel is!
Mai nap pl. telihold volt, és aki felnézett ma este vagy pirkadatkor az égre, jól láthatta ( ott, ahol viszonylag tiszta volt az ég ), hogy a Hold legjellezetesebb alakzatai más szögben állnak, mint amit eddig róluk a hivatalos Holdfelvételeken nekünk mutogattak. 
Sajnos azonban egy aktuális teliholdas felvétellel még nem tudunk szolgálni, mivel ahhoz egy jó minőségű kamera kellene, lehetőleg csillagászati távcsőhöz kapcsolva, de Önök most már e nélkül megtapasztalhatják szabad szemmel azt, ami a mai éjszakán és pirkadatkor jól látszott egész Magyarország felett: a jellegzetes 135 fokos Hold-tengelyeldőlést, melyet már legalább 3 éve megfigyelnek világszerte:



A fenti videóban azonban számunkra most az a leglényegesebb, amit kb. 1p 15mp-35mp között mutatnak : a jól látható 135 fokos tengelyváltást! Melyet szabadszemmel is meg lehet figyelni, mivel a Hold legjellegzetesebb alakzata, "a nyúl két füle" ( a Nyugalom tengeréből "kinövő" Termékenység tengere és Nektárok tengere ), mely eredetileg kb. 14 óra szöge alatt látszik, a pólusváltás után már kb. 19 óránál áll!
A mai napi aktuális magyarországi megfigyelésünk pedig arra a múlt hónapban felvett telihold-állásra hasonlít leginkább, melyet az alábbi videóban kb. 4p 00mp- 47mp között mutatnak:



Megkockáztatjuk azonban, hogy a Hold tengelyingadozásaiban most főleg a Föld a felelős és nem a Nibiru, ahogy ezt korábban ( teljes joggal ) gondolták, mivel ha a Föld 2006. decemberében még jobban oldalára dölt ( lásd még a http://spiritufo.ditro.hu/valodi-ufo-kutatas/16-elhallgatott-tenyek/236-a-foeld-doelesszoege-2006-decemberetl-jelentsen-megvaltozott cikket ):

A Föld dőlésszöge megváltozott 2006-ban

akkor ennek a "breaking news-os" eseménynek a Holdra is alapvető kihatásai vannak, melyet eddig elfelejtettek végiggondolni! És mivel már minden normális ember tudja, sőt közhely, hogy a Hold egy mesterséges égitest, melyet kb. 12.000 éve ( Atlantisz elsüllyedése után ) hangoltak be pontosan az akkor kialakult 23,5 fokos tengelyferdültségű Földre ( ez a fok mindig az adott emberiség tudatállapotát mutatja ), ezért az ilyen durva változás, mely a Földdel megtörtént ( annyira durva, hogy nem csak a hivatalos tudomány, de az alternatív kutatók sem merik elhinni, annyira kapaszkodik mindenki tiz körmével egy régi, elavult tudatállapotba! ), a Hold tengelyszögét is lényeges módon befolyásolja.
Ezért amikor a Hold tengelyváltozás-ingadozásait látjuk, akkor valójában a Föld forgástengelyének alapvető dölésszög-változásáról kapunk jól látható bizonyítékot!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése